Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dienstenaanbod

Kennis-sessies

RunningFacts organiseert kennis-sessies voor professionals in het hardlopen en voor hardlopers zelf. De kennis-sessies worden ingevuld door onze experts en soms in samenwerking met gast-experts. Dit doen wij regelmatig op basis van open inschrijving. Daarnaast is het mogelijk om een kennis-sessie op maat te verzorgen, bijvoorbeeld ten behoeve van een bijscholing voor professionals of ter voorbereiding op een hardloopevenement voor hardlopers.

Voorbereidingstrajecten voor hardloopevents.

 Via RunningFacts kunnen voorbereidingstrajecten worden verzorgd voor individuen, teams en deelnemers aan evenementen. Met ons multidisciplinaire team van experts kunnen wij zorgen voor een optimale begeleiding van hardlopers. Hiervoor bieden wij clinics, tests, trainingen, schema’s, webinars, (online) spreekuren etc. aan. Naast het begeleiden van bedrijfsteams, hebben wij ook een methode om een heel deelnemersveld van een hardloopevenement te begeleiden naar een optimale hardloopprestatie. Deze methode biedt tevens goede mogelijkheden voor sponsors van evenementen zich te profileren. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Onderzoek

Door middel van de inzet van ons onderzoekspanel kunnen we vanuit RunningFacts hardloopgerelateerd onderzoek doen. Wij kunnen ons panel allerlei vragen stellen, zodat je een een representatief inzicht krijgt in je doelgroep. Naast panelonderzoek zijn wij ook in staat om meer kwalitatief onderzoek te verrichten. Afhankelijk van de vraag komen wij met een passend onderzoeksvoorstel.

Hardloopreizen

RunningFacts organiseert speciale hardloopreizen voor verschillende doelgroepen. Dit doen we op basis van open inschrijving. De reizen vinden plaats naar aantrekkelijk loopoorden, naast de inzet van onze experts zetten we ook lokale hardloopexperts in. Op deze manier vindt er een optimale hardloopbeleving plaats en is er ook ruimte om de omgeving (deels hardlopend) te verkennen. Daarnaast is het mogelijk om een hardloopreis op maat te verzorgen, dit kan ter voorbereiding zijn op een event of bijvoorbeeld in het kader van teambuilding. Vanuit ons netwerk kunnen we interessante koppelingen maken met bijvoorbeeld managementtrainingen en trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.