Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Stijn Boek

Stijn Boek

Stijn Boek – Fysiotherapeut

Als voormalig middellange afstandsatleet is Stijn Boek meervoudig Nederlands kampioen geweest bij de junioren en later was hij ook Nederlandse top bij de senioren. Tevens is Stijn op internationaal niveau actief geweest als atleet. Momenteel is hij verdienstelijk mountainbiker, in de categorie Masters 2 en behoort hij tot de top van Nederland.
Daarnaast is Stijn als fysio/manueel therapeut al 18 jaar werkzaam in de (top)sport vanuit zijn eigen praktijk Palestra Fysiotherapie en daarnaast is Stijn als therapeut verbonden aan de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) en Atletiekunie.

Mijn artikelen

Wil je wat vragen?

Wil jij meer weten van Stijn of hem een vraag stellen over zijn expertises?
Stuur via onderstaand formulier jouw vraag en hij zal proberen binnen een week antwoord te geven.

  Interessegebieden

  De gedrevenheid en de liefde voor de sport is wat mij erg enthousiast maakt.
  Het trekt mij aan om een onderdeel te zijn in de begeleiding van een sporter en sporters te helpen het maximale uit hun sport te halen.
  Ik hoop als fysiotherapeut met mijn kennis en ervaring, te kunnen bijdragen in het behalen van de doelen van een sporter.

  Specialisatie

  Sporters helpen blessurevrij en plezier te houden in het beoefenen van hun sport. Mochten er toch blessures ontstaan, de sporter gericht helpen van deze blessure af te komen, zodat hij of zij weer met volle enthousiasme zijn of haar sport kan uitvoeren.

  Professionele ervaring

  Sinds 1998 ben ik fysiotherapeut. In 2011 ben ik afgestudeerd als master fysiotherapeut met de afstudeerrichting Orthopedische Manuele Therapie. Ik werk sinds 2001 bij Palestra fysiotherapie en ben sinds 2003 mede-eigenaar van de praktijk. Tevens ben ik therapeut van KNWU mountainbike selectie tijdens trainingskampen en toernooien (EK’s, WK’s, OS en wereldbekers). Daarnaast ben ik ook verbonden aan de Atletiekunie als therapeut.
  In 2012 en dit jaar was ik als therapeut van de mountainbikeselectie aanwezig tijdens de Olympische Spelen van Londen en Rio.

  Vaardigheden

  Als fysio/manueel therapeut heb ik mij gespecialiseerd in:

  • Orthopedische Manuele Therapie & Dry Needling.
  • Kinesiotaping & Behandeling van sportblessures.
  • Behandeling van orthopedische aandoeningen.
  • Trainingsadvies en begeleiding.

  Wat zijn klanten over hem zeggen?