Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

hardlopen en herstel

Herstellen is belangrijk

1024 576 RunningFacts

Herstellen van een training of een wedstrijd, dat is super belangrijk. Hiervoor kan je gebruik maken van het nemen van de nodige rust, het ondergaan van bijvoorbeeld een massage, het doen van hersteltrainingen en het nemen van de juiste voeding. In onderstaande infographic laten we onze experts hierover aan het woord! Echter je kan ze ook ‘live’ zien en horen op onze kennis-sessie: Hardlopen & Herstel. Deze vindt plaats op 27 juni in Hilversum.

Dus ben jij een hardloopprofessional en wil je onze experts live zien? Kom dan naar onze kennis-sessie “Hardlopen & Herstel” op 27 juni in Hilversum. 

Klik hier voor meer info

Hardlopen en herstel infographic

 

Wil je meer weten over de achtergrond van deze infographic? Lees dan de specifieke artikelen van onze experts.

Gunilla, onze sportdiëtist, legt in dit artikel uit waarom voeding belangrijk is bij je herstel.

Sportfysiotherapeut Stijn gaat dieper in het nut van massages. Klik hier naar zijn artikel.

Onze sportarts Bernard vertelt over het meten van je hartslag in de ochtend als indicator voor goed herstel in zijn artikel “Ochtendhartslag” en in het artikel “Spierherstel en hersteltraining” gaat hij dieper in op de effecten van trainingen.

Tot slot gaat Rob (hardlooptrainer/-coach) in dit artikel dieper in op wat de effecten kunnen zijn van herstelactiviteiten op de effectiviteit van je training en hij legt in dit artikel uit wat het nut is van voldoende slaap.

Deel dit artikel:
Auteur

RunningFacts

RunningFacts is hét platform voor elke hardloper. Experts geven antwoord op vragen, schrijven relevante artikelen, geven webinairs en verzorgen kennis-sessies en clinics.

Alle artikelen van: RunningFacts

Laat een reactie achter

Jouw e-mail wordt niet gepubliceerd.