Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

beste hardloop apps

De 5 beste gratis hardloop apps van 2016

775 620 Chris Hagens

1. Runkeeper (Android, iOS)

Een eeuwige favoriet onder hardlopers. Runkeeper maakt gebruik van GPS om jouw lopen, fietsen, wandelen en andere afstand activiteiten te traceren . De app registreert snelheid , afstand , totale trainingstijd , verbrande calorieën en andere nuttige statistieken, terwijl je ook foto’s en tags kunt toevoegen. Gebruikers kunnen populaire hardlooproutes downloaden en volgen. Je kunt jouw voortgang en trainings geschiedenis meten en synchroniseren met tal van andere apps en diensten en gedetailleerde rapporten bekijken van al jouw activiteiten.

2. Strava (Android, iOS)

Naast het feit dat een Strava een prima hardlooptracker is, voegt Strava een aantal leuke competitie elementen en gamification mogelijkheden toe aan de standaard hardloopapp. De app registreert snelheid, afgelegde afstand, tijd en route, maar combineert dat alles met ranglijsten, prestaties en uitdagingen die je met je vrienden kunt delen. Strava wordt ondersteund door een groot aantal devices zoals ook Android Wear en Apple Watch.

3. Map My Run (Android, iOS)

Map My Run ( Android, iOS) is Map My Fitness’ versie van een hardloop app. Door gebruik te maken van de GPS van uw telefoon en andere sensoren worden parcours , tijd, snelheid en de totale afgelegde afstand bijgehouden. De app toont zowel jouw real -time statistieken als de eindtotalen. Handige extra’s zijn onder andere ondersteuning voor een verscheidenheid van fitness- trackers en hartslag sensoren, Android Wear ondersteuning en voeding tracking. Een premiumabonnement biedt voice-coaching en het delen van de locatie en verwijdert advertenties.

4. Runtastic (Android, iOS)

Runtastic ( Android, iOS) maakt gebruik van GPS om jouw training in kaart te brengen (tijd, snelheid en afstand ) en plot jouw route in real-time . Een persoonlijke oefeningen dagboek houdt jouw loopstatistieken bij, en je kunt jouw routes in een Google Earth-achtige weergave bekijken. Een te configureren dashboard , gedetailleerde grafieken van trainingsgegevens, het delen van vooruitgang via sociale netwerken en tal van opleidingsplannen maken dit tot een prima hardloopapp .

5. RunGo (Android, iOS)

Hardlopen is een geweldige manier om een beetje oefening te krijgen, maar tenzij je een inwoner , die de inrichting van het land weet bent , kan het moeilijk vinden van een goede en veilige route joggen in een onbekende stad of als u naar het buitenland te reizen . Voer RunGo ( Android, iOS) een run tracker en navigatie steun, dat gebruikers in staat stelt om nieuwe jogging routes , compleet met gesproken navigatie te helpen begeleiden hen door onbekende plekken te ontdekken . Gebruikers kunnen routes te downloaden voor offline gebruik , halverwege starten routes of hun eigen binnen de app. Coolste van alles, kunt premium abonnees toegang ” rondleidingen ” – geverifieerd routes gemaakt door lokale lopers door middel van veilige en natuurgebieden , met de app te kondigen bezienswaardigheden en andere informatie.

Maar ook:

Spotify (Android, iOS)

Spotify is misschien niet de eerste app die je in deze lijst verwacht, maar de hardloop functies van deze muziek-app kunnen een extra stimulans of motivatie zijn . De app maakt gebruik van de sensoren van de telefoon om jouw tempo te bepalen, het vinden van bijpassende muziek en helpen gelijke tred te houden, variërend van jouw favoriete nummers tot nieuwe muziek geschreven met hardlopen in het achterhoofd. Dit alles is onderdeel van Spotify’s uitstekende streaming muziek functies. Als je op zoek bent naar muziek voor jouw volgende run, is het niet nodig om verder te kijken.

Zombies, Run! (Android, iOS)

Ben jij het type dat alleen hardloopt als er iets of iemand achter je aanzit, dan is dit dé app voor jouw. Zombies, Run!  plaatst je in de schoenen van Runner Five en te racen om je leven en de mensen van Abel Township te redden . Zombies, Run! maakt van hardlopen een spel, de missies leveren een steeds verder ontvouwende verhaallijn om zo te genieten als je loopt . De app integreert met jouw favoriete muziekspelers en streaming apps zoals Spotify en Pandora , met Zombies, Run! worden radiomeldingen en verhaalberichten tussen de nummers door gespeeld. De app is gratis te spelen, waarbij nieuwe gebruikers afleveringen 1-4 ontvangen, en de mogelijkheid om nieuwe afleveringen een keer per week (of met een abonnement) te ontgrendelen.

Let op de app is vrij groot .(meer dan 200MB)

Charity Miles

Charity Miles ( Android, iOS) is een no-nonsense hardloop app die je aanmoedigt te lopen voor een goed doel. Start de app, maak een keuze uit een lijst van charitatieve organisaties en ga dan voor een loopje, een wandeling  of laat uw hond uit. Charity Miles logt je totaal afgelegde afstand en zet die om in een donatie voor één van de sponsors van Charity Miles ‘. Met deze app ben je niet alleen aan het zweten voor je persoonlijke fitness, maar je doe ook een kleine bijdrage om van deze wereld een betere plek te maken.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Jouw e-mail wordt niet gepubliceerd.